در آستانه ورود نیشکر به بورس؛ نگاهی به محصولات متنوع شکرستان ایران (1)

رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران/شکرهای طعم‌دار با بسته‌بندی محیط‌زیستی

شکرستانِ فارابی رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران زمین است. این محصولاتِ خوش‌طعم در بسته‌بندی‌های تک نفره سازگار با محیط‌زیست تولید می‌شود و این هم گامی دیگر همراه با صیانت از محیط‌زیست در صنعت نیشکر است.

001-1-2048x1182

دیگر نیازی نیست که از عطاری‌ها زنجبیل یا هِل بگیرید و به چای خود اضافه کنید. فقط کافی است یک بسته از شکرهای شکرستانِ فارابی را در چای خود حل کنید تا هم شیرین شود و هم طعم‌دار.

شکر با چهار طعم شگفت انگیز لیمو، زنجبیل، دارچین و هِل به همراه اقسامی از شکرهای ساشه، پودری و مایع در اینجا تولید و روانه بازار می‌شود.

شکرستانِ فارابی رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران زمین است. این محصولاتِ خوش‌طعم در بسته‌بندی‌های تک نفره سازگار با محیط‌زیست تولید می‌شود و این هم گامی دیگر همراه با صیانت از محیط‌زیست در صنعت نیشکر است.

سه سال پیش، شکرستان فارابی در کشت و صنعت نیشکر فارابی افتتاح شد. تنوع‌بخشی به تولید محصول راهبردی شکر و جلوگیری از واردات محصولات شکّرین که ایران توان تولید آن را دارد، از دلیل این بهره‌برداری بود و از آن هنگام تا کنون، شکرهای طعم‌دار با دستگاه‌هایی تمام اتوماتیک در بسته‌بندی‌های زیبا و رنگارنگ، بسته‌بندی می‌شود. 

اگر می‌خواهید پی به روشِ رویش این شکرهای خوشمزه ببرید این مطلب را تا انتها بخوانید: پس از تولید دانه‌های شکّرین سفید در کارخانه‌های تولید شکر، دانه‌های کریستال آن در شکرستان فارابی با طعم‌دهنده‌ها مخلوط و پوشانده می‌شود. کارستانِ شکرستان فارابی آنجاست که این طعم‌دهنده‌ها مثل هِل، زنجبیل، دارچین و… کاملا طبیعی است هزار و یک فایده برای بدن دارند.   

 این طعم دهنده‌های طبیعی با افزوده شدن به شکر ضمن حفظ خواص گیاهی و دارویی خود، ایجاد طعم و عطری دلپذیر می‌کند که با موارد مصرف مختلف در رژیم غذایی مردم هم قابل استفاده است. در حال حاضر، در رستوران‌‌ها ، هواپیما، قطارها و سازمان‌ها و ادارات این نوع شکر طرفداران زیادی دارد و قرار است با توجه به افزایش تولید، بزودی در فروشگاه‌ها نیز عرضه شود. شکرهای طعم‌دار تنها یکی از چند محصول متنوع صنعت نیشکری است که قرار است کام بورس را دلپذیر و مردم را پذیرای شیرینی‌اش کند.

شکر طعم دار
Flavoured


شکر طعم دار ، شکر سفیدی است که دانه های کریستال آن با طعم دهنده های طبیعی مخلوط و پوشانده شده باشد. طعم دهنده ها:

عموماً از گیاهان معطر تهیه می شوند که افزودن آن باعث ایجاد طعم و بوی مطلوب در محصول شوند مانند دارچین، لیمو، زنجبیل، هل، نعناع، وانیل، گل سرخ، پوست پرتقال، زعفران، قهوه، کاکائو، رازیانه.

این طعم دهنده ها با افزوده شدن به شکر ضمن حفط خواص گیاهی و دارویی خود، ایجاد طعم و عطری مطلوب می نمایند که با موارد مصرف مختلف در رژیم غذایی مردم قابل استفاده می باشد.

این محصول تولیدی در چهار طعم شکر دارچینی، شکر زنجبیلی، شکر لیمویی، شکر هل دار و در بسته بندی های مختلف تک نفره سازگار با محیط زیست ( بسته بندی ساشه ای مدادی و مربعی ) تولید می شود. وزن هر ساشه 7 گرم و در بسته بندی دولایه کاغذ و پلی اتیلن Food Grade قرار داده شده است. بسته بندی این محصول توسط دستگاه تمام اتوماتیک و در سالن تولید و بسته بندی شکرستان فارابی انجام می گیرد. بسته بندی این محصولات به درستی انجام گرفته است و به آسانی می توان آن ها را باز کرد..

لینک کوتاه
https://www.sugarcane.ir/?p=141271

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

رکورد تصفیه شکر

آخرین اخبار

روایت شنیدنی خلافکاری که استاد چرم‌دوزی شد

شیرین‌کامی مناطق همجوار از دستاوردهای نیشکر

تشریح دستاوردهای صنعت نیشکر در برنامه تلویزیونی ” در مسیر پیشرفت” صدا و سیمای مرکز خوزستان با حضور دکتر ناصری مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی

حضور نیشکر در دل نفت با ساخت الکتروپمپ‌ و قطعات صنعتی

کارگران نیشکر مجاهدان فی سبیل الله هستند

جشنواره امتنان به روایت تصویر

حمایت جدی مسئولین از واحدهای نیشکری

صنعت نیشکر جایگاه ویژه‌ای در تولید و اشتغال دارد

روز پرخاطره خانواده شهدا در شکرستان فارابی

نیشکر جان تازه‌ای در تالاب شادگان دمید

تولید نهاده‌ای با ارزش غذایی بالا برای دام

استقبال بی‌نظیر نیشکری‌ها از «یار مهربان»

جشن‌ بزرگ نیشکری‌ها در بهار انقلاب

گزارش تصویری برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت علی (ع) و گرامیداشت ایام الله دهه فجر

پدران نیشکری؛ سایه‌بان امن خانواده و وطن

از تجدید میثاق نیشکری‌ها با ولایت تا اهتزاز پرچم ایران

توسعه همکاری‌های تحقیقاتی صنعت نیشکر با دانشگاه‌ها/بخشی از اعتبارات پژوهشی نیشکر به سمت دانشگاه‌ها سوق یابد

هدف‌گذاری برای تولید 144 تُن اسانس اکالیپتوس در صنعت نیشکر

رویش شیرینی از دلِ بهمن

طلیعه روزهای شیرینِ نیشکر در بـهار انقلاب

یک تیر و دو نشان نیشکر در حمایت از کارگران

قدردانی معاون وزیر از فعالیت‌های تولیدی و محیط‌زیستی نیشکر

شناگر نیشکر بر سکوی اول ایستاد

دکتر ناصری پژوهشگر برگزیده خوزستان شد

صنعت نیشکر؛ تجلّی «ما می‌توانیم» /33 سال تلاش نیشکرمردان برای «ایرانی استوار»

نیشکر در جبهه اول مبارزه با استکبار است/ایجاد آرامش بزرگترین دستاورد صنعت نیشکر است

امیدآفرینی با انعکاس دستاوردهای نیشکر

شرکت خمیرمایه و الکل رازی واحد تولیدی نمونه شد

جلوه‌ای دیگر از گردشگری نیشکر

نیشکر در فرابورس پذیرفته شد

نیشکر؛ الگویی موفق در مبارزه بیولوژیک با آفات

نشانِ برتر صنایع غذایی خوزستان به نیشکر رسید

ورود قطب نیشکر ایران به تولید گوشت قرمز/ دام‌هایی که با «خوراک دام نیشکر» فربه می‌شوند

رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران/شکرهای طعم‌دار با بسته‌بندی محیط‌زیستی

فیلم: نمایش دستاوردهای دانش‌بنیان نیشکر در نمایشگاه بین‌المللی اهواز

زمستانِ بورس، شیرین می‌شود

پژوهش زیربنای صنعت نیشکر است

دستگاه خشک‌کن انجمادی توسط محقق نیشکری ساخته شد

اجرای طرح دانش‌بنیان تولید «سیلیکا» از ضایعات نیشکر

جمعیت علمی فن‌آوری بازوی علمی صنعت نیشکر است

طرح پژوهشی تولید شکر «کروی» در نیشکر فارابی اجرایی شد

کام شیرین دانش‌آموزان از غرفه پژوهشی نیشکر

جایگاه نیشکر در اشتغال‌زایی خوزستان ویژه است/دکتر ناصری: سلامت و رفاه پرسنل نیشکر در اولویت است

تزریق حیات در رگ‌های مـنطقه/روایت «ابوخالد» از نجات گاومیش‌ها و سرسبزی گندمزارهای حمیدیه و هویزه

اجرای پروژه‌های راهبردی در بزرگترین دپارتمان علمی نیشکر/دکتر آل‌کثیر: افزایش تولید الکل طبی حاصل پژوهش محقق موسسه تحقیقات نیشکر است

از تولید شکرهای ویژه تا ساخت دروگرهای بومی/ صید ماهی با قلاب پژوهشی نیشکر

غرفه دستاوردهای پژوهشی نیشکر به روایت تصویر

نمایش دستاوردهای دانش‌بنیان نیشکر در نمایشگاه بین‌المللی اهواز

«فرابورس» پذیرای اولین شرکت نیشکری شد

بانوان نیشکری؛ مجاهدان سنگر خانواده و اقتصاد

از بانوان صنعت نیشکر تجلیل شد

سیره فاطمی، الگوی بانوان تلاشگر صنعت نیشکر

هفت رنگ عشق در آسمان آبی شکرستان

بزرگ‌مردی که نامش با تاریخ نیشکر عجین شد

ایمن سازی شرکت‌های نیشکری در برابر تهدیدهای سایبری

رکورد روزانه تصفیه شکر در صنعت نیشکر شکسته شد/دکتر ناصری: تاکنون 167 هزار تن شکر در واحدهای هشتگانه تولید شده است

نشان پژوهشگر برتر به یک نیشکری رسید

توسعه صنعت نیشکر شتاب می‌گیرد

نیشکر اراضی کشاورزی حمیدیه را سیراب کرد

رزمایش «حیدریون تولید» در صنعت نیشکر برگزار شد

بزرگداشت سردار دل‌ها و علامه مصباح یزدی در مسجد ولایت نیشکر برگزار شد

جهادگران تولید؛ رهروانِ حبیب ملت

گره بی‌آبی «کرخه نور» با همت شرکت نیشکر باز شد/منابع آبی مورد نیاز کشاورزان و دامداران حاشیه کرخه نور تأمین شد

استمرار راه قهرمانِ پرافتخار ایران در صنعت نیشکر

ثبت شیرین یک بازدید خاطره‌انگیز از مزارع نیشکر

صنعت نیشکر در مسیر تامین نیازهای بخش آب و فاضلاب کشور

ظرفیت‌سازی ایمن ترابر نیشکر در شبکه حمل و نقل خوزستان

محفل انس با قرآن در مسجد ولایت نیشکر برگزار شد

نیشکری‌ها در سوگ یاس نبوی

این محصول نیشکری پس از یک دهه، بِرند جهانی شد