تلاش مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر به ثمر نشست؛

دریافت استاندارد «تأیید صلاحیت» برای آزمایشگاه صنایع غذایی

همزمان با روز جهانی «تأیید صلاحیت»، آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر، موفق به دریافت گواهینامه ملی تأیید صلاحیت استاندارد در زمینه آزمون‌های انواع قند، شکر و مُلاس شد.

_H7A7612

همزمان با روز جهانی «تأیید صلاحیت»، آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر، موفق به دریافت گواهینامه ملی تأیید صلاحیت استاندارد در زمینه آزمون‌های انواع قند، شکر و مُلاس شد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، مدیرکل سازمان استاندارد خوزستان، دوشنبه (۲۰ خردادماه) با حضور در مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر، ضمن اعطای این گواهینامه، از آزمایشگاه‌های صنایع غذایی، میکروبی و کالیبراسیون این مؤسسه به‌عنوان آزمایشگاه منتخب استان و دارای شرایط ایزو ۱۷۰۲۵ بازدید کرد.

علی داودی در این بازدید ضمن قدردانی از همکاری شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با سازمان استاندارد، به نقش مهم آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات نیشکر در کنترل کیفیت محصولات و خدمات پرداخت و از همکاری این شرکت با سازمان استاندارد در تدوین استانداردهای ملی و بین‌المللی قدردانی نمود.

وی همچنین به نقش مهم آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات و آموزش نیشکر در کنترل کیفیت شکر تولیدی کارخانه‌های نیشکری، کنترل شکر ورودی به خوزستان و کارگاه‌های بسته‌بندی قند و شکر استان اشاره کرد و در ادامه به شرح روند ارزیابی آزمایشگاه‌ها توسط ارزیابان مرکز ملی پرداخت.

مدیرعامل مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر نیز ضمن تبریک اخذ گواهینامه ایزو ۱۷۰۲۵، بیان کرد: استانداردسازی عملیات‌ها و فرایندهای کشاورزی، صنعت و آزمایشگاه‌های مرتبط با آن دو بخش در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، همواره در دستور کار این مؤسسه است.

آقاجان بهادری افزود: تدوین کتاب «مجموعه دستورالعمل‌های عملیات زراعی تولید نیشکر» مشتمل بر استانداردهای عملیاتی و فرایندی، تولید نیشکر در خوزستان، در این راستاست.

همچنین در این بازدید، مسعود جوینده‌کار معاون تحقیقات و پایش صنعت و زینب عباباف رئیس آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات نیشکر، به تشریح بخش صنعت و آزمایشگاه‌های مربوطه، توانمندی، امکانات، تجهیزات و مستندات آزمایشگاه‌ها پرداختند.

رئیس آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات نیشکر در تشریح روند اخذ این گواهینامه، گفت: پس از بازرسی و ارزیابی به‌عمل‌آمده توسط ممیزان مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران، از آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان، این آزمایشگاه موفق به اخذ گواهینامه تأیید صلاحیت (ISO IEC/17025) در زمینه آزمون‌های انواع قند، شکر و ملاس شد.

بر اساس این گزارش، حفظ و نگهداری اعتماد به زنجیره تأمین، اطمینان‌پذیر بودن نوآوری و فنّاوری جدید و رفع موانع تجارت از دلایل نام‌گذاری روز جهانی تأیید صلاحیت است که توسط مجمع بین‌المللی تأیید صلاحیت و اتحادیه همکاری تأیید صلاحیت آزمایشگاه‌ها برای اعتباربخشی ایجاد شده است.

لینک کوتاه
https://www.sugarcane.ir/?p=148782

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

رکورد تصفیه شکر

آخرین اخبار

جشن میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) با حضور پر شور خانواده های نیشکر برگزار شد

داور نیشکری در میادین جهانی؛ قضاوت قاسم منصوری در مسابقات کبدی ساحلی

کمربند طلایی رقابت‌های «کیک بوکسینگ» به ورزشکار نیشکری رسید

مدیرعامل توسعه نیشکر از صادق بیت‌سیاح تقدیر کرد

نیشکر ۴ هزار بسته کمک‌تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا کرد/ خدمات‌رسانی شرکت توسعه نیشکر به ۱۷۰ روستای پیرامونی

نیشکر، یار مهربانِ همسایگان

شناگران توسعه نیشکر نایب قهرمان شدند

کشتزارهای نیشکر؛ میراثی از مقاومت و نشانه‌ای از امید

رتبه نخست هم‌آوازی جشنواره سرود فجر به خوزستان رسید

برند «سبز چوب» نیشکر در نمایشگاه بین‌المللی تبریز به نمایش درآمد

نیشکر شیرین کاشت

تقدیر از دکتر ناصری در کنگره بین‌المللی زراعت/ مقاله پژوهشگران نیشکری برگزیده شد

خبر خوش برای صنعت شکر ایران: رسیدن به خودکفایی/شرکت توسعه نیشکر به زودی به ظرفیت تولید کامل شکر می‌رسد

صنعت نیشکر، موتور محرک اقتصاد خوزستان و کشور/ تحول در نیشکر با رویکرد تحقیق و توسعه/ شکرستان، رونق‌بخش گردشگری کشاورزی خوزستان

پیشرفت ۶۵ درصدی عملیات کشت نیشکر / ارقام کشت‌شده با شرایط اقلیمی خوزستان سازگارند

نیشکر، ریشه در روستا

قدردانی دکتر ناصری بابت عبور از ظرفیت اسمی تولید سالیانه شرکت خمیرمایه و الکل رازی/مدیرعامل شرکت رازی بر توسعه و تعمیق مزیت رقابتی تاکید کرد

نیشکر، میزبان زوّار حسینی با محصولات تولیدی

خدمات‌رسانی تا بازگشت آخرین زائر ادامه دارد

خوزستان دروازه عاشقی، به «موکب نیشکر» خوش آمدید…

افزایش ۱۰ هزار هکتاری سطح سبز مزارع نیشکر هفت‌تپه

میزبانی روزانه از ۷ هزار زائر در موکب «سیدالشهدا» نیشکر

کشت نیشکر در خوزستان آغاز شد / دکتر ناصری: جهش تولید در راه است

جابجایی بیش از یک میلیون تُن کالا با ناوگان ایمن ترابر نیشکر

نیشکر امیرکبیر رکورد تولید شکر سفید را شکست

رشد ۱۰۰ درصدی سودآوری نیشکر محقق می‌شود

قدردانی وزیر کشور از خدمات‌رسانی نیشکری‌ها به زائران اربعین / پذیرایی متفاوت از وزیر با نوشیدنی نیشکر

منادیانِ راستین حقیقت

نقش‌آفرینی نیشکر در توسعه زیرساخت‌های خوزستان

کاهش ۱۵ درصدی مصرف آب در مزارع نیشکر محقق شد /دکتر ناصری: مدیریت علمی آب، کلید افزایش بهره‌وری صنعت نیشکر است

نیشکری‌ها از کاروان پیاده انصارالحسین استقبال کردند

تیم دارت نیشکر راهی لیگ کارگری کشور شد

پیام رهبر انقلاب اسلامی در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه

افزایش امنیت تولید با بومی‌سازی قطعات صنعت نیشکر

رسیدن نیشکر به سود ۶ همتی با عبور از بحران‌ها

هدف‌گذاری برای تصاحب ۳۸ درصدی بازار شکر با تولید بیش از ۷۰۰ هزار تُن/رشد مطلوب مزارع نیشکر در سال زراعی جاری

تلاش شبانه‌روزی برای جهش تولید در عملیات «تهیه زمین»/شب‌های پرکار در مزارع نیشکر خوزستان؛ طلوع امید به آینده‌ای پربار/پیش‌بینی افزایش ۱۴ درصدی برداشت نیشکر

نیشکر دهخدا به جمع تولیدکنندگان انبوه «زنبور تلنموس» پیوست

باهدف برندسازی؛فروش اینترنتی محصول خمیرمایه آغاز شد

تاسوعا و عاشورای حسینی، تجلی‌گاه ایثار و استقامت

آیین سوگواری حسینی در صنعت نیشکر برگزار شد

شماره 13 فصلنامه شهد منتشر شد

جشنواره ورزشی توسعه نیشکر با مشارکت 812 نفر به پایان رسید

جهادگران عرصه تولید، حماسه‌سازان عرصه انتخابات

گزارش تصویری:حضور خانواده بزرگ توسعه نیشکر هم‌زمان با آغاز فرایند رأی‌گیری دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری

دکتر ناصری: انتخاب آگاهانه و حداکثری مردم، کلید توسعه همه‌جانبه کشور است/ تمرکز بر اشتغال و رونق اقتصادی، اولویت اصلی رئیس‌جمهور منتخب

خانواده بزرگ نیشکر، با هم برای فردایی روشن‌تر/راه‌اندازی پویش «من رأی می‌دهم» در صنعت نیشکر/صندوق‌های سیار اخذ رأی در واحدهای نیشکری مستقر می‌شوند

آبان‌بسپار توسعه مجوز «واحد فناوری» دریافت کرد

هر رای، گامی در مسیر عزت و اقتدار ایران اسلامی/همه برای اقتدار ایران اسلامی رای می‌دهیم

توسعه نیشکر در حمایت از صنعتگران پیشگام است

هتل نیشکر، میزبان هنر دست هنرمندان خوزستانی

نمایشگاه عکسِ “هشت سفر” با حضور خانواده‌ی شهیدِ جمهور

چگونه افزایش ۶۵ درصدی تولید شکر محقق شد؟

گامی نو در صنعت چوب ایران با برند «سبز چوب»

بومی‌سازی ۹۰ درصدی قطعات و تجهیزات کارخانه‌های شکر

کدامیک اکسیژن بیشتری تولید می‌کند: مزارع نیشکر یا جنگل؟

نشان عالی روابط‌عمومی برتر کشور به مدیر روابط‌عمومی نیشکر رسید

سدادفام نیشکر، قهرمان لیگ تنیس روی میز نیشکر

مدیرعامل توسعه نیشکر رأی خود را به صندوق انداخت

همه می‌آییم

ایران قوی با مشارکت حداکثری

کشتی‌گیران هفت‌تپه: هدف بعدی، قهرمانی جهان

جشن باشکوه غدیر با حضور پرشور نیشکری‌ها در اهواز برگزار شد

دریافت استاندارد «تأیید صلاحیت» برای آزمایشگاه صنایع غذایی

از عید تا عید؛ میعادگاه عاشقان در شکوه ولایت علوی

اورهال کارخانه، گامی برای پایداری و افزایش تولید شکر

نیشکر، رونق‌بخش صنایع‌دستی خوزستان

سهم صنایع‌دستی خوزستان از سفره شیرین نیشکر

نیشکر چگونه به «صنعت سبز» ایران تبدیل شد؟

از ممنوعیت شکار در مزارع نیشکر تا حذف سموم کشاورزی