تلاش مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر به ثمر نشست؛

دریافت استاندارد «تأیید صلاحیت» برای آزمایشگاه صنایع غذایی

همزمان با روز جهانی «تأیید صلاحیت»، آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر، موفق به دریافت گواهینامه ملی تأیید صلاحیت استاندارد در زمینه آزمون‌های انواع قند، شکر و مُلاس شد.

_H7A7612

همزمان با روز جهانی «تأیید صلاحیت»، آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر، موفق به دریافت گواهینامه ملی تأیید صلاحیت استاندارد در زمینه آزمون‌های انواع قند، شکر و مُلاس شد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، مدیرکل سازمان استاندارد خوزستان، دوشنبه (۲۰ خردادماه) با حضور در مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر، ضمن اعطای این گواهینامه، از آزمایشگاه‌های صنایع غذایی، میکروبی و کالیبراسیون این مؤسسه به‌عنوان آزمایشگاه منتخب استان و دارای شرایط ایزو ۱۷۰۲۵ بازدید کرد.

علی داودی در این بازدید ضمن قدردانی از همکاری شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با سازمان استاندارد، به نقش مهم آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات نیشکر در کنترل کیفیت محصولات و خدمات پرداخت و از همکاری این شرکت با سازمان استاندارد در تدوین استانداردهای ملی و بین‌المللی قدردانی نمود.

وی همچنین به نقش مهم آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات و آموزش نیشکر در کنترل کیفیت شکر تولیدی کارخانه‌های نیشکری، کنترل شکر ورودی به خوزستان و کارگاه‌های بسته‌بندی قند و شکر استان اشاره کرد و در ادامه به شرح روند ارزیابی آزمایشگاه‌ها توسط ارزیابان مرکز ملی پرداخت.

مدیرعامل مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر نیز ضمن تبریک اخذ گواهینامه ایزو ۱۷۰۲۵، بیان کرد: استانداردسازی عملیات‌ها و فرایندهای کشاورزی، صنعت و آزمایشگاه‌های مرتبط با آن دو بخش در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، همواره در دستور کار این مؤسسه است.

آقاجان بهادری افزود: تدوین کتاب «مجموعه دستورالعمل‌های عملیات زراعی تولید نیشکر» مشتمل بر استانداردهای عملیاتی و فرایندی، تولید نیشکر در خوزستان، در این راستاست.

همچنین در این بازدید، مسعود جوینده‌کار معاون تحقیقات و پایش صنعت و زینب عباباف رئیس آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات نیشکر، به تشریح بخش صنعت و آزمایشگاه‌های مربوطه، توانمندی، امکانات، تجهیزات و مستندات آزمایشگاه‌ها پرداختند.

رئیس آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات نیشکر در تشریح روند اخذ این گواهینامه، گفت: پس از بازرسی و ارزیابی به‌عمل‌آمده توسط ممیزان مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران، از آزمایشگاه صنایع غذایی مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان، این آزمایشگاه موفق به اخذ گواهینامه تأیید صلاحیت (ISO IEC/17025) در زمینه آزمون‌های انواع قند، شکر و ملاس شد.

بر اساس این گزارش، حفظ و نگهداری اعتماد به زنجیره تأمین، اطمینان‌پذیر بودن نوآوری و فنّاوری جدید و رفع موانع تجارت از دلایل نام‌گذاری روز جهانی تأیید صلاحیت است که توسط مجمع بین‌المللی تأیید صلاحیت و اتحادیه همکاری تأیید صلاحیت آزمایشگاه‌ها برای اعتباربخشی ایجاد شده است.

لینک کوتاه
https://www.sugarcane.ir/?p=148782

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

رکورد تصفیه شکر

آخرین اخبار

تلاش شبانه‌روزی برای جهش تولید در عملیات «تهیه زمین»/شب‌های پرکار در مزارع نیشکر خوزستان؛ طلوع امید به آینده‌ای پربار/پیش‌بینی افزایش ۱۴ درصدی برداشت نیشکر

نیشکر دهخدا به جمع تولیدکنندگان انبوه «زنبور تلنموس» پیوست

باهدف برندسازی؛فروش اینترنتی محصول خمیرمایه آغاز شد

تاسوعا و عاشورای حسینی، تجلی‌گاه ایثار و استقامت

آیین سوگواری حسینی در صنعت نیشکر برگزار شد

شماره 13 فصلنامه شهد منتشر شد

جشنواره ورزشی توسعه نیشکر با مشارکت 812 نفر به پایان رسید

جهادگران عرصه تولید، حماسه‌سازان عرصه انتخابات

گزارش تصویری:حضور خانواده بزرگ توسعه نیشکر هم‌زمان با آغاز فرایند رأی‌گیری دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری

دکتر ناصری: انتخاب آگاهانه و حداکثری مردم، کلید توسعه همه‌جانبه کشور است/ تمرکز بر اشتغال و رونق اقتصادی، اولویت اصلی رئیس‌جمهور منتخب

خانواده بزرگ نیشکر، با هم برای فردایی روشن‌تر/راه‌اندازی پویش «من رأی می‌دهم» در صنعت نیشکر/صندوق‌های سیار اخذ رأی در واحدهای نیشکری مستقر می‌شوند

آبان‌بسپار توسعه مجوز «واحد فناوری» دریافت کرد

هر رای، گامی در مسیر عزت و اقتدار ایران اسلامی/همه برای اقتدار ایران اسلامی رای می‌دهیم

توسعه نیشکر در حمایت از صنعتگران پیشگام است

هتل نیشکر، میزبان هنر دست هنرمندان خوزستانی

نمایشگاه عکسِ “هشت سفر” با حضور خانواده‌ی شهیدِ جمهور

چگونه افزایش ۶۵ درصدی تولید شکر محقق شد؟

گامی نو در صنعت چوب ایران با برند «سبز چوب»

بومی‌سازی ۹۰ درصدی قطعات و تجهیزات کارخانه‌های شکر

کدامیک اکسیژن بیشتری تولید می‌کند: مزارع نیشکر یا جنگل؟

نشان عالی روابط‌عمومی برتر کشور به مدیر روابط‌عمومی نیشکر رسید

سدادفام نیشکر، قهرمان لیگ تنیس روی میز نیشکر

مدیرعامل توسعه نیشکر رأی خود را به صندوق انداخت

همه می‌آییم

ایران قوی با مشارکت حداکثری

کشتی‌گیران هفت‌تپه: هدف بعدی، قهرمانی جهان

جشن باشکوه غدیر با حضور پرشور نیشکری‌ها در اهواز برگزار شد

دریافت استاندارد «تأیید صلاحیت» برای آزمایشگاه صنایع غذایی

از عید تا عید؛ میعادگاه عاشقان در شکوه ولایت علوی

اورهال کارخانه، گامی برای پایداری و افزایش تولید شکر

نیشکر، رونق‌بخش صنایع‌دستی خوزستان

سهم صنایع‌دستی خوزستان از سفره شیرین نیشکر

نیشکر چگونه به «صنعت سبز» ایران تبدیل شد؟

از ممنوعیت شکار در مزارع نیشکر تا حذف سموم کشاورزی

رگ حیات نیشکر در دست «آبیارها»

خیز نیشکر به‌سوی تأمین «امنیت آب» با افزایش بهره‌وری

تأکید بر حل چالش‌های تولید برق در صنعت نیشکر

تجلیل نیشکر از بانوی پارالمپیکی خوزستان

امام ایمان و امید

پیش‌بینی برداشت ۵۰ تُن انگور از تاکستان هفت‌تپه/توسعه تاکستان با کاشت نهال‌های سازگار با شرایط اقلیمی خوزستان

از دیدارهای هفتگانه رئیس‌جمهور شهید با کارگران نیشکر تا تلاش برای شکوفایی هفت‌تپه/کارگران هفت‌تپه هیچ‌گاه خدمات آیت‌الله رئیسی را فراموش نمی‌کنند

ساخت نخستین شاسی «دروگر نیشکر» در خوزستان

چرا رئیسی محبوب کارگران شد؟

آیت‌الله رئیسی تعلق خاطر ویژه‌ای به خوزستان داشت/ هنر بزرگ رییس‌جمهور شهید، تزریق امید به جامعه بود

وداع و بدرقه غمگینانه کارگران نیشکر هفت‌تپه با سید شهیدان خدمت/ آیت‌الله رئیسی برای ما مثل پدر بود

پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادت‌گونه رئیس‌جمهور و همراهان گرامی ایشان

نیشکری‌ها در سوگ «سیّدالشهدای خدمت»

تولید کاغذ از نیشکر، پاسخی به دغدغه محیط‌زیستی رهبر انقلاب

ضرورت گذر از ارتباطات سنتی و حرکت به سمت اطلاع‌رسانی نوین/ایجاد سرمایه‌ای به نام اعتماد مردم/هر نیشکری به‌مثابه یک سفیر آگاهی‌بخش

همکاری صنعت برق و نیشکر برای پایداری شبکه برق خوزستان/افزایش ۱۰۰ مگاواتی تولید برق در صنعت نیشکر

راه‌حلی برای امنیت غذایی و ایجاد اشتغال محلّی/7 هزار هکتار مزارع آیشی نیشکر زیر کشت محصولات غیرنیشکری

بوی زندگی از هفت‌تپه

برای نخستین‌بار «غلاف پلی‌اتیلن» در صنعت نیشکر ساخته شد

نیشکر در دوران طلایی قرار دارد/دکتر ناصری: سوددهی بالای نیشکر ثمره همدلی و تلاش کارگران است/ همه عضو یک خانواده‌ایم

هفت‌تپه در آستانه انتقال مالکیت کامل به توسعه نیشکر

حمایت نیشکر از گندمکاران / نان مردم در باران اردیبهشت آجر نشد

حال خوب کارگران نیشکر، حال خوب تولید

نیشکر، قله «چیوه» را با کاشت بلوط فتح کرد

تلاش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای رفع آبگرفتگی‌ها در اهواز

نیشکر، یار همیشگی مردم خوزستان

قوی‌ترین مردان نیشکر در میدان رقابت

شکرستان ایران، شیرین از بذر دانایی/ علم و معرفت اساتید، رمز جهش تولید در صنعت نیشکر

تندیس «واحد تولیدی دوستدار خانواده» به نیشکر رسید

«نشان نخبه ملی» به بانوی نیشکری اعطا شد

فیلم/تجلیل از منتخبین جامعه کارگری استان خوزستان

جان‌فشانی در سنگر تولید

معیشت و رفاه کارگران نیشکر در اولویت است/کارگران نیشکر، پیشران جهش تولید

رشد نوآوری و ایده‌های راهگشا در صنعت نیشکر

از منتخبین جامعه کارگری صنعت نیشکر تقدیر شد

جایگاه صنعت نیشکر در کشور بی‌نظیر است/کارگران نقش مهمی در تحقق جهش تولید دارند