در آستانه ورود نیشکر به بورس؛ نگاهی به محصولات متنوع شکرستان ایران (1)

رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران/شکرهای طعم‌دار با بسته‌بندی محیط‌زیستی

شکرستانِ فارابی رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران زمین است. این محصولاتِ خوش‌طعم در بسته‌بندی‌های تک نفره سازگار با محیط‌زیست تولید می‌شود و این هم گامی دیگر همراه با صیانت از محیط‌زیست در صنعت نیشکر است.

001-1-2048x1182

دیگر نیازی نیست که از عطاری‌ها زنجبیل یا هِل بگیرید و به چای خود اضافه کنید. فقط کافی است یک بسته از شکرهای شکرستانِ فارابی را در چای خود حل کنید تا هم شیرین شود و هم طعم‌دار.

شکر با چهار طعم شگفت انگیز لیمو، زنجبیل، دارچین و هِل به همراه اقسامی از شکرهای ساشه، پودری و مایع در اینجا تولید و روانه بازار می‌شود.

شکرستانِ فارابی رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران زمین است. این محصولاتِ خوش‌طعم در بسته‌بندی‌های تک نفره سازگار با محیط‌زیست تولید می‌شود و این هم گامی دیگر همراه با صیانت از محیط‌زیست در صنعت نیشکر است.

سه سال پیش، شکرستان فارابی در کشت و صنعت نیشکر فارابی افتتاح شد. تنوع‌بخشی به تولید محصول راهبردی شکر و جلوگیری از واردات محصولات شکّرین که ایران توان تولید آن را دارد، از دلیل این بهره‌برداری بود و از آن هنگام تا کنون، شکرهای طعم‌دار با دستگاه‌هایی تمام اتوماتیک در بسته‌بندی‌های زیبا و رنگارنگ، بسته‌بندی می‌شود. 

اگر می‌خواهید پی به روشِ رویش این شکرهای خوشمزه ببرید این مطلب را تا انتها بخوانید: پس از تولید دانه‌های شکّرین سفید در کارخانه‌های تولید شکر، دانه‌های کریستال آن در شکرستان فارابی با طعم‌دهنده‌ها مخلوط و پوشانده می‌شود. کارستانِ شکرستان فارابی آنجاست که این طعم‌دهنده‌ها مثل هِل، زنجبیل، دارچین و… کاملا طبیعی است هزار و یک فایده برای بدن دارند.   

 این طعم دهنده‌های طبیعی با افزوده شدن به شکر ضمن حفظ خواص گیاهی و دارویی خود، ایجاد طعم و عطری دلپذیر می‌کند که با موارد مصرف مختلف در رژیم غذایی مردم هم قابل استفاده است. در حال حاضر، در رستوران‌‌ها ، هواپیما، قطارها و سازمان‌ها و ادارات این نوع شکر طرفداران زیادی دارد و قرار است با توجه به افزایش تولید، بزودی در فروشگاه‌ها نیز عرضه شود. شکرهای طعم‌دار تنها یکی از چند محصول متنوع صنعت نیشکری است که قرار است کام بورس را دلپذیر و مردم را پذیرای شیرینی‌اش کند.

شکر طعم دار
Flavoured


شکر طعم دار ، شکر سفیدی است که دانه های کریستال آن با طعم دهنده های طبیعی مخلوط و پوشانده شده باشد. طعم دهنده ها:

عموماً از گیاهان معطر تهیه می شوند که افزودن آن باعث ایجاد طعم و بوی مطلوب در محصول شوند مانند دارچین، لیمو، زنجبیل، هل، نعناع، وانیل، گل سرخ، پوست پرتقال، زعفران، قهوه، کاکائو، رازیانه.

این طعم دهنده ها با افزوده شدن به شکر ضمن حفط خواص گیاهی و دارویی خود، ایجاد طعم و عطری مطلوب می نمایند که با موارد مصرف مختلف در رژیم غذایی مردم قابل استفاده می باشد.

این محصول تولیدی در چهار طعم شکر دارچینی، شکر زنجبیلی، شکر لیمویی، شکر هل دار و در بسته بندی های مختلف تک نفره سازگار با محیط زیست ( بسته بندی ساشه ای مدادی و مربعی ) تولید می شود. وزن هر ساشه 7 گرم و در بسته بندی دولایه کاغذ و پلی اتیلن Food Grade قرار داده شده است. بسته بندی این محصول توسط دستگاه تمام اتوماتیک و در سالن تولید و بسته بندی شکرستان فارابی انجام می گیرد. بسته بندی این محصولات به درستی انجام گرفته است و به آسانی می توان آن ها را باز کرد..

لینک کوتاه
https://www.sugarcane.ir/?p=141271

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

رکورد تصفیه شکر

آخرین اخبار

دستگاه «کولتیواتور قالبی» در صنعت نیشکر ساخته شد/طراحی و ساخت ادوات کشاورزی در دستور کار متخصصان نیشکر است

از بانوان شاغل در شرکت خمیرمایه و الکل رازی تجلیل شد

تجلیل از بانوان شاغل در موسسه تحقیقات نیشکر به مناسبت میلاد بانوی مهربان اسلام

بلندقامتان والیبال نیشکر بر سکوی اول خوزستان

استفاده از توان علمی نخبگان و دانشگاه‌ها برای افزایش بهره‌وری صنعت نیشکر

استفاده از پژوهش‌گران برای توسعه کمی و کیفی محصولات تولیدی

نشانِ جهانی استاندارد بر لوح سبز

پزشکان خیّر تهرانی به یاری بیماران نیازمند اهوازی شتافتند

ثبات و آرامش هفت‌تپه نتیجه یک واگذاری هوشمندانه است

پزشکان خیّر تهرانی به یاری بیماران نیازمند اهوازی شتافتند

ایجاد فضای مناسب آموزشی در مرکز علمی کاربردی نیشکر

برپایی موکب یاس کبود از سوی شرکت آبان بسپار توسعه

گرامیداشت دومین سالروز شهادت سردار سلیمانی در کشت و صنعت میرزا کوچک خان

برگزاری مراسم دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در شرکت نیشکر هفت تپه

رونمایی از حکاکی چهره سردار دل‌ها روی MDF نیشکر

جام قهرمانی به نیشکر دهخدا رسید

حل مشکلات مردم با کار جهادی ثمره مکتب شهید سلیمانی است

از رونمایی دستگاه انتقال مُلاس به وسیله فشار هوا تا ساخت سیستم هشداردهنده ذرات آلاینده به موتور برای اولین بار در ایران

تبدیل چالش‌ها به فرصت رشد و توسعه در صنعت نیشکر

تاکید دکتر ناصری بر ضرورت تدوین سند راهبردی فرهنگی

گزارش تصویری حضور شرکت توسعه نیشکر در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان خوزستان

افزایش رشد کمی و کیفی مزارع نیشکر هفت‌تپه با ایجاد تغییر در الگوی کشت

با شیوه‌های نوین بهره‌وری در صنعت نیشکر ارتقا می‌یابد

تحقیق و پژوهش چراغ راه رونق تولید در صنعت نیشکر است

چشم‌انداز صنعت نیشکر روشن و امیدوارکننده است

نمایش دستاوردهای تحقیقاتی نیشکر در نمایشگاه بین‌المللی خوزستان

پیگیری پرداخت خسارت‌های ناشی از سیلاب به صنعت توسعه نیشکر

چشم‌انداز سوددهی نیشکر با وجود بحران خشکسالی روشن است

ایمن ترابر نیشکر وارد شبکه حمل‌ونقل بین‌المللی می‌شود

بازدید وزیر راه از غرفه ایمن ترابر نیشکر در نمایشگاه حمل‌ونقل

ظرفیت‌سازی گسترده در صنعت نیشکر با فعال‌شدن ناوگان حمل‌ونقل

افتتاح پنجمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته با حضور شرکت ایمن ترابر توسعه نیشکر

حضور فعال «ایمن ترابر» نیشکر در نمايشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل

۲۵ هزار تن به ظرفیت انبار شکر نیشکر فارابی افزوده شد/ذخیره و توزیع مناسب شکر با افزایش ظرفیت انبار واحدهای نیشکری

جام قهرمانی مسابقات مینی‌فوتبال به تیم معاونت کشاورزی رسید

تزریق 55 مگاوات برق تولید نیروگاه‌ها و دیزل ژنراتورها به شبکه برق

هدایت تیم والیبال ساحلی نوجوانان کشور به یک نیشکری سپرده شد

تأکید دکتر ناصری بر نقش نیشکر در احیای زمین‌های شور

آدینه‌ی پاییزی اهواز با «شکرستان ایران» شیرین شد

نیشکر الگوی موفق یک صنعت سبز است

اقدامات نیشکر در تولید و محرومیت‌زدایی جهادی است

سوددهی نیشکر علیرغم بحران‌ها نشانگر مدیریت هماهنگ و کار تیمی همدلانه است

حقوق آبان کارگران هفت‌تپه پرداخت شد

واکنش معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به جشنواره شکرستان ۱۴۰۰

افزایش بهره‌وری در صنعت نیشکر با آموزش نیروهای ماهر

برندگان اولین مسابقه عکاسی حیات در نیشکر اعلام شدند

سرشاخه‌های نیشکر مرهمی بر رنجِ خشکسالی عشایر شد

تولیدات نیشکر در صدر استانداردهای ملی

بسیج مظهر وحدت و نماد محرومیت‌زدایی است

نیشکر منشا شیرینی و حلاوت در جامعه است

پرونده خوزی‌ها درباره جشنواره مطبوعاتی “شهد رسانه” و اولین جشنواره ملی برداشت نیشکر در خوزستان “شکرستان 1400”

شماره جدید فصلنامه «شَهد» منتشر شد

ویژه‌نامه اولین جشنواره «شکرستان ۱۴۰۰» منتشر شد

کتابچه آثار برگزیده اولین جشنواره «شهد رسانه» منتشر شد

نقشِ نیشکر بر بوم سبز نقاشان خوزستان

اشتراکِ هیجان گردشگری نیشکر در شبکه‌های اجتماعی

گردشگری نیشکر همگام با تولید رونق می‌یابد/ تولید شکر امسال به زودی روانه بازار می‌شود

اولین جشنواره «شهد رسانه» به کار خود پایان داد

صدای پای ركاب در مسیر سبز نیشکر

اولین تور عکاسی نیشکر برگزار شد

گزارش تصویری از اولین جشنواره ملی نیشکر/ شکرستان1400

گام علمی پژوهش‌گران برای رونق گردشگری نیشکر

محفل گرم گردشگری در رویش اولین جشنواره نیشکر

بهره‌مندی روستاهای پیرامون نیشکر از رونق گردشگری

عمل به مسئولیت‌های اجتماعی در اولویت نیشکر قرار دارد/ نقش مهم الکل نیشکر در پدافند غیرعامل

آیت‌الله رئیسی: مشکلات هفت‌تپه حل شد و پرداخت حقوق کارگران سامان یافت

۵۰ هزار تن شکر سفید در شرکت توسعه نیشکر تولید شد

«شکرستان ۱۴۰۰» را در سایت اولین جشنواره ملی برداشت نیشکر ببینید

با ورود گردشگر به نیشکر، آینده‌ای درخشان در منطقه رقم می‌خورد/یک روستای پیرامونی نیشکر، پایلوت گردشگری روستایی می شود

مراسم رونمایی از پوستر جشنواره ملی برداشت نیشکر