در آستانه ورود نیشکر به بورس؛ نگاهی به محصولات متنوع شکرستان ایران (1)

رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران/شکرهای طعم‌دار با بسته‌بندی محیط‌زیستی

شکرستانِ فارابی رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران زمین است. این محصولاتِ خوش‌طعم در بسته‌بندی‌های تک نفره سازگار با محیط‌زیست تولید می‌شود و این هم گامی دیگر همراه با صیانت از محیط‌زیست در صنعت نیشکر است.

001-1-2048x1182

دیگر نیازی نیست که از عطاری‌ها زنجبیل یا هِل بگیرید و به چای خود اضافه کنید. فقط کافی است یک بسته از شکرهای شکرستانِ فارابی را در چای خود حل کنید تا هم شیرین شود و هم طعم‌دار.

شکر با چهار طعم شگفت انگیز لیمو، زنجبیل، دارچین و هِل به همراه اقسامی از شکرهای ساشه، پودری و مایع در اینجا تولید و روانه بازار می‌شود.

شکرستانِ فارابی رویش شکرهای طعم‌دار در قطب شکرستان ایران زمین است. این محصولاتِ خوش‌طعم در بسته‌بندی‌های تک نفره سازگار با محیط‌زیست تولید می‌شود و این هم گامی دیگر همراه با صیانت از محیط‌زیست در صنعت نیشکر است.

سه سال پیش، شکرستان فارابی در کشت و صنعت نیشکر فارابی افتتاح شد. تنوع‌بخشی به تولید محصول راهبردی شکر و جلوگیری از واردات محصولات شکّرین که ایران توان تولید آن را دارد، از دلیل این بهره‌برداری بود و از آن هنگام تا کنون، شکرهای طعم‌دار با دستگاه‌هایی تمام اتوماتیک در بسته‌بندی‌های زیبا و رنگارنگ، بسته‌بندی می‌شود. 

اگر می‌خواهید پی به روشِ رویش این شکرهای خوشمزه ببرید این مطلب را تا انتها بخوانید: پس از تولید دانه‌های شکّرین سفید در کارخانه‌های تولید شکر، دانه‌های کریستال آن در شکرستان فارابی با طعم‌دهنده‌ها مخلوط و پوشانده می‌شود. کارستانِ شکرستان فارابی آنجاست که این طعم‌دهنده‌ها مثل هِل، زنجبیل، دارچین و… کاملا طبیعی است هزار و یک فایده برای بدن دارند.   

 این طعم دهنده‌های طبیعی با افزوده شدن به شکر ضمن حفظ خواص گیاهی و دارویی خود، ایجاد طعم و عطری دلپذیر می‌کند که با موارد مصرف مختلف در رژیم غذایی مردم هم قابل استفاده است. در حال حاضر، در رستوران‌‌ها ، هواپیما، قطارها و سازمان‌ها و ادارات این نوع شکر طرفداران زیادی دارد و قرار است با توجه به افزایش تولید، بزودی در فروشگاه‌ها نیز عرضه شود. شکرهای طعم‌دار تنها یکی از چند محصول متنوع صنعت نیشکری است که قرار است کام بورس را دلپذیر و مردم را پذیرای شیرینی‌اش کند.

شکر طعم دار
Flavoured


شکر طعم دار ، شکر سفیدی است که دانه های کریستال آن با طعم دهنده های طبیعی مخلوط و پوشانده شده باشد. طعم دهنده ها:

عموماً از گیاهان معطر تهیه می شوند که افزودن آن باعث ایجاد طعم و بوی مطلوب در محصول شوند مانند دارچین، لیمو، زنجبیل، هل، نعناع، وانیل، گل سرخ، پوست پرتقال، زعفران، قهوه، کاکائو، رازیانه.

این طعم دهنده ها با افزوده شدن به شکر ضمن حفط خواص گیاهی و دارویی خود، ایجاد طعم و عطری مطلوب می نمایند که با موارد مصرف مختلف در رژیم غذایی مردم قابل استفاده می باشد.

این محصول تولیدی در چهار طعم شکر دارچینی، شکر زنجبیلی، شکر لیمویی، شکر هل دار و در بسته بندی های مختلف تک نفره سازگار با محیط زیست ( بسته بندی ساشه ای مدادی و مربعی ) تولید می شود. وزن هر ساشه 7 گرم و در بسته بندی دولایه کاغذ و پلی اتیلن Food Grade قرار داده شده است. بسته بندی این محصول توسط دستگاه تمام اتوماتیک و در سالن تولید و بسته بندی شکرستان فارابی انجام می گیرد. بسته بندی این محصولات به درستی انجام گرفته است و به آسانی می توان آن ها را باز کرد..

لینک کوتاه
https://www.sugarcane.ir/?p=141271

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

رکورد تصفیه شکر

آخرین اخبار

رنگین‌کمانی از شور و همدلی نیشکری‌ها در جشن بهار انقلاب

یک نیشکری «هنرمند سال خوزستان» شد

رکورد ۶۰ ساله هفت‌تپه شکسته شد: برداشت ۷۵۰۰ تُن نیشکر در یک شبانه‌روز

مبعث؛ تجلّی رحمت الهی و طلوع تابنده مهر هدایت

بازدید استاندار خوزستان از ظرفیت‌های صنعت نیشکر در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب

هفت‌تپه الگویی موفق از رشد تولید در سایه همدلی و تلاش

تولید پایدار در پناهِ محیط‌زیست؛ از فعالیت‌های صنعت نیشکر تقدیر شد

نمایش عزم و اراده نیشکری‌ها در مسیر ایرانی استوار و خوزستانی آباد

برای نخستین‌بار در خوزستان یک بانوی نیشکری کارگر نمونه صنعت شد/انتخاب نیشکر امیرکبیر به‌عنوان واحد نمونه برتر تولیدی

سفری از هاوانا تا اهواز؛ پیوند دو سرزمین در قلب نیشکر

کوبا خواهان استفاده از دانش فنّی نیشکر ایران شد

روند صعودی عملکرد شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی

گامی نو در صنعت چوب ایران با برند «سبز چوب»

همه برای مشارکت حداکثری در انتخابات مسئولیت داریم

جهاد تبیین در کنار جهاد خدمت / انقلاب اسلامی غلبه نور بر ظلمتِ طاغوت بود

تبلور خودباوری صنعت نیشکر با تولید ۴۲۰ هزار تُن شکر در آستانه دهه مبارک فجر / صنعت نیشکر؛ تجلّی شعار «ما می‌توانیم» 

امید به آینده روشن ایران با رویش شیرینی از دلِ بهمن

۴۲۰ هزار تُن شکر از ۶۷ درصد از مزارع نیشکر تولید شد

تولیدات صنعت نیشکر دانش‌بنیان است/افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی با رسوخ دانش و فناوری

حمایت نیشکر از ایجاد رشته کارشناسی «گیاهان قندی»

اجرای مدرن‌ترین شیوه آبیاری در مزارع نیشکر

جام نیشکر به امیرکبیر رسید

به روایت تصویر / بازدید اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز از دستاوردهای تحقیقاتی نیشکر

عرضه توانمندی‌های آبان‌بسپار توسعه نیشکر در نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب

خوزستان با درخشش نیشکر امیرکبیر قهرمان کشور شد

نمایش دستاوردهای راصد صنعت توسعه در نمایشگاه صنعت نفت

قدردانی از وضعیت اشتغال و جذب نیروهای بومی در نیشکر

آمادگی ۱۳۰ آتش‌نشان نیشکر برای مقابله با بحران

فیلم/تلاقی هدفمند واریته‌های نیشکر در ایستگاه تحقیقاتی چابهار

پیام تسلیت مدیرعامل توسعه نیشکر در پی حادثه تروریستی کرمان

شرکت خمیرمایه و الکل رازی همه شاخص‌های غذا و دارو را رعایت می‌کند/زنجیره کاملی از صنایع جانبی برگرفته از پسماند نیشکر محقق شده است

گزارش تصویری / حضور متفاوت توسعه نیشکر در دومین نمایشگاه مدیریت بحران ایران قوی

گزارش تصویری / بازتاب سخنرانی دکتر ناصری در رسانه های ملی

آمادگی صنعت نیشکر برای مقابله با بحران‌های احتمالی

اقدامات توسعه نیشکر در مدیریت بحران تشریح شد

دستاوردهای نیشکر در کانون توجه/ نمایش رویش شکوفایی نیشکر از دل بحران‌ها / حضور سفیران کشورهای خارجی در غرفه نیشکر

روایتی از شوق خوزستانی‌ها در دیدار یار/ کام اهالی شکرستان شیرین شد

دکتر ناصری: ایمن ترابر نیشکر ظرفیت گسترده‌ای در شبکه حمل‌و‌نقل خوزستان ایجاد کرده است

بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی خوزستان گشایش یافت

به روایت تصویر/ بازدید فعالان بازار سرمایه از صنعت نیشکر

نیشکر روی ریل سوددهی است/هفت‌تپه آینده درخشانی دارد

نیشکر بر تارک صنعت ایران می‌درخشد/چشم‌انداز صنعت نیشکر شیرین است

نیشکر شگفتی‌ساز تاریخ بورس می‌شود

نشست فعالان بازار سرمایه با مدیران توسعه نیشکر برگزار شد

فوتبالیست‌های نیشکر هفت‌تپه فاتح جام قهرمانی شدند

برداشت قارچ «دکمه‌ای» از نیشکر هفت‌تپه آغاز شد

تشکیل تیم کوهنوردی نیشکر با حضور ۴۲ کوهنورد حرفه‌ای

دکتر ناصری حامی برتر پژوهش در خوزستان شد

صید ماهی از استخرهای نیشکر هفت‌تپه آغاز شد

ارتقای بهره‌وری مزارع نیشکر با رویکرد هوشمندسازی

دیپلم افتخار و تندیس روابط‌عمومی برتر ایران به نیشکر رسید

اطلاع‌رسانی هنرمندانه روابط‌عمومی‌ها به مردم

کشت محصولات غیرنیشکری در ۹ هزار هکتار مزارع آیشی نیشکر

ساخت مجسمه با «پیت باگاس» نیشکر؛ یک فرصت هنری با رویکرد محیط‌زیستی

نیشکر در زندگی مردم نقش‌آفرین است/ شکرستان، ظرفیت‌های منطقه محروم باوی را شکوفا کرد

نیشکر می‌تواند در تولید نهال پیشگام شود/ زراعت چوب محوری‌ترین طرح خوزستان است

ورود نیشکر برای تولید سالانه ۲۲ میلیون نهال اکالیپتوس

حمایت نیشکر از ۵۰ صنعتگر در ۳۰ رشته صنایع‌دستی/هنرهای دستی به خانواده بزرگ نیشکر معرفی شدند

رزمایش بزرگ «حیدریون تولید» در صنعت نیشکر برگزار شد/آغاز توزیع 9 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان خوزستان

آمادگی برای تداوم فعالیت قطار گردشگری نیشکر در طول سال/شکرستان، گردشگری روستایی و کشاورزی را به بالفعل رسانده‌است

پایان نمایشگاه سومین جشنواره شکرستان با طعم شیرین استقبال مردم/شکرستان روی موج مثبت؛ از نوای دلنشین موسیقی تا طعم خوش نان‌های محلّی

دوچرخه‌سواران خوزستانی با پیام «طبیعت سبز» به شکرستان آمدند

سوت قطار گردشگری نیشکر به صدا درآمد

یازدهمین شماره فصلنامه تخصصی «شَهد» منتشر شد

گزارش تصویری | روز اول سومین جشنواره ملی شکرستان

جشنی به شیرینی نیشکر

حمایت نیشکر از رونق گردشگری روستایی در راستای مسئولیت های اجتماعی-روستای مراونه5

حکایت نـبرد اراده‌ها در شکرسـتان ایران

شکرستان ایران با بذر دانایی شیرین می‌شود

رقابت نیشکری‌ها در سوپر لیگ کاراته ایران