با تاکید بر ارتقای مهارت گزارشگران در تولید محتوای چندرسانه‌ای؛

کارگاه آموزشی «خبرنگاری تلویزیونی» در صنعت نیشکر برگزار شد

کارگاه آموزشی تولید محتوای چندرسانه‌ای با موضوع «خبرنگاری تلویزیونی» با تدریس دکتر ولید آلبوناصر، مدیر روابط عمومی شرکت توسعه نیشکر و پژوهش‌گر ارتباطات بین‌الملل برگزار شد.

photo6106880661

کارگاه آموزشی تولید محتوای چندرسانه‌ای با موضوع «خبرنگاری تلویزیونی» با تدریس دکتر ولید آلبوناصر، مدیر روابط عمومی شرکت توسعه نیشکر و پژوهش‌گر ارتباطات بین‌الملل برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، این دوره آموزشی سه‌شنبه (۱۷ مردادماه) با حضور کارشناسان روابط‌عمومی صنعت نیشکر و نیز تعدادی از خبرنگاران در مؤسسه تحقیقات و آموزش نیشکر برگزار شد. در این دوره، آلبوناصر به موضوعاتی مانند تولید محتوای تصویری استاندارد، افزایش مخاطب و اعتمادسازی، تولید محتوای قاعده‌مند در شبکه‌های اجتماعی، سوژه‌یابی، انتخاب زاویه دید جذّاب و… پرداخت.

احاطه نسبی گزارشگران به تصویربرداری و تدوین، تسلّط به زبان، برخورداری از دایره واژگانی گسترده، سوژه‌یابی، خلاقیّت، واقعیت‌گرایی و تسلّط به موضوع‌های مختلف از دیگر محورهای سخنان این پژوهشگر بود. 

غلبه محتوای چندرسانه‌ای بر گزارش‌های متنی

وی بر ضرورت تسلّط گزارشگران به تولید گزارش‌های تلویزیونی و کلیپ‌های چنددقیقه‌ای تأکید کرد و گفت، برای رقابت در عصر نوین رسانه‌ای و همه‌گیری شبکه‌های اجتماعی، لازم است که قادر به تولید و انتشار محتوایی جذّاب با تمرکز بر مخاطب باشیم. 

به گفته مدیر روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر، استفاده از محتوای تصویری و کلیپ‌های چنددقیقه‌ای در معرفی ظرفیت‌های گسترده صنعت نیشکر، نقش مهمی در جلب توجه مخاطبان دارد و این روش در مقایسه با محتوای متنی، به عنوان یکی از ابزارهای جذّاب رسانه‌ای به‌شمار می‌رود.

تولید محتوای تصویری با رعایت استانداردها

در ادامه، آلبوناصر به اهمیت تولید محتوای مخاطب‌محور پرداخت. او توضیح داد که تولید محتوایی که به نیازها و علاقه‌های مخاطبان پاسخ دهد و آن‌ها را جذب کند، از اهمیت بسیاری برخوردار است. برای تولید چنین محتوایی، لازم است با رعایت چارچوب‌های تولید محتوای تصویری، تحقیقات کافی در مورد مخاطبان انجام شود و نیازها، علاقه‌ها و مشکلات آن‌ها شناسایی و منعکس شود. 

این پژوهشگر حوزه ارتباطات بین‌الملل همچنین به اهمیت تنوّع‌بخشی در تولید محتوای تصویری اشاره کرد. او بیان کرد که تولید محتوای تصویری متنوّع و استاندارد، امکان دسترسی آسان به اطلاعات را برای مخاطبان فراهم می‌کند و به آن‌ها کمک می‌کند تا بهتر و سریع‌تر مفاهیم و مطالب را درک کنند.

این مجری و گوینده اخبار صدا و سیمای خوزستان با اشاره به زاویه دید مطلوب در تولید محتوای تصویری، توضیح داد که داشتن زاویه دیدی منحصر به‌فرد و جذّاب، باعث می‌شود که مخاطبان به طور مداوم به محتوای تولید شده از سوی آن رسانه علاقه‌مند شوند؛ زاویه دید متفاوت و جذّاب می‌تواند باعث جذب مخاطبان جدید و ایجاد تمایز شود.

 یادگیری و به‌روزرسانی مهارت‌ها در تولید محتوای تصویری

آلبوناصر در پایان دوره آموزشی ضمن ارائه آموزش‌های لازم، به شرکت‌کنندگان توصیه کرد که با استفاده از ابزارهای چندرسانه‌ای و رسانه‌های اجتماعی، محتوای تصویری و کلیپ‌های تهیه شده را به صورت منظّم منتشر و بازخوردهای مخاطبان را به صورت مستمر بررسی کنند. وی همچنین به گزارشگران توصیه کرد تا همواره در حال یادگیری و به‌روزرسانی مهارت‌های خود باشند تا بتوانند در رقابت در عصر رسانه‌های نوین پیشی گیرند.

در پایان این کارگاه آموزشی نیز شرکت‌کنندگان سوالات خود را مطرح کردند و تجربیات و دانش خود را در این حوزه به اشتراک گذاشتند. پیشتر نیز دوره‌های مختلف آموزشی ویژه روابط‌عمومی‌های صنعت نیشکر برگزار شد. براساس این گزارش، هدف اصلی برگزاری این کارگاه‌های آموزشی، تقویت و ارتقای سطح روابط‌عمومی‌های صنعت نیشکر است.

 

 

لینک کوتاه
https://www.sugarcane.ir/?p=144438

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

رکورد تصفیه شکر

آخرین اخبار

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه خوزستان:نگاه راهبُردی در تحوّلات منطقه‌ای یک ضرورت است

راه پرافتخار سید مقاومت ادامه دارد

جشن میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) با حضور پر شور خانواده های نیشکر برگزار شد

داور نیشکری در میادین جهانی؛ قضاوت قاسم منصوری در مسابقات کبدی ساحلی

کمربند طلایی رقابت‌های «کیک بوکسینگ» به ورزشکار نیشکری رسید

مدیرعامل توسعه نیشکر از صادق بیت‌سیاح تقدیر کرد

نیشکر ۴ هزار بسته کمک‌تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا کرد/ خدمات‌رسانی شرکت توسعه نیشکر به ۱۷۰ روستای پیرامونی

نیشکر، یار مهربانِ همسایگان

شناگران توسعه نیشکر نایب قهرمان شدند

کشتزارهای نیشکر؛ میراثی از مقاومت و نشانه‌ای از امید

رتبه نخست هم‌آوازی جشنواره سرود فجر به خوزستان رسید

برند «سبز چوب» نیشکر در نمایشگاه بین‌المللی تبریز به نمایش درآمد

نیشکر شیرین کاشت

تقدیر از دکتر ناصری در کنگره بین‌المللی زراعت/ مقاله پژوهشگران نیشکری برگزیده شد

خبر خوش برای صنعت شکر ایران: رسیدن به خودکفایی/شرکت توسعه نیشکر به زودی به ظرفیت تولید کامل شکر می‌رسد

صنعت نیشکر، موتور محرک اقتصاد خوزستان و کشور/ تحول در نیشکر با رویکرد تحقیق و توسعه/ شکرستان، رونق‌بخش گردشگری کشاورزی خوزستان

پیشرفت ۶۵ درصدی عملیات کشت نیشکر / ارقام کشت‌شده با شرایط اقلیمی خوزستان سازگارند

نیشکر، ریشه در روستا

قدردانی دکتر ناصری بابت عبور از ظرفیت اسمی تولید سالیانه شرکت خمیرمایه و الکل رازی/مدیرعامل شرکت رازی بر توسعه و تعمیق مزیت رقابتی تاکید کرد

نیشکر، میزبان زوّار حسینی با محصولات تولیدی

خدمات‌رسانی تا بازگشت آخرین زائر ادامه دارد

خوزستان دروازه عاشقی، به «موکب نیشکر» خوش آمدید…

افزایش ۱۰ هزار هکتاری سطح سبز مزارع نیشکر هفت‌تپه

میزبانی روزانه از ۷ هزار زائر در موکب «سیدالشهدا» نیشکر

کشت نیشکر در خوزستان آغاز شد / دکتر ناصری: جهش تولید در راه است

جابجایی بیش از یک میلیون تُن کالا با ناوگان ایمن ترابر نیشکر

نیشکر امیرکبیر رکورد تولید شکر سفید را شکست

رشد ۱۰۰ درصدی سودآوری نیشکر محقق می‌شود

قدردانی وزیر کشور از خدمات‌رسانی نیشکری‌ها به زائران اربعین / پذیرایی متفاوت از وزیر با نوشیدنی نیشکر

منادیانِ راستین حقیقت

نقش‌آفرینی نیشکر در توسعه زیرساخت‌های خوزستان

کاهش ۱۵ درصدی مصرف آب در مزارع نیشکر محقق شد /دکتر ناصری: مدیریت علمی آب، کلید افزایش بهره‌وری صنعت نیشکر است

نیشکری‌ها از کاروان پیاده انصارالحسین استقبال کردند

تیم دارت نیشکر راهی لیگ کارگری کشور شد

پیام رهبر انقلاب اسلامی در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه

افزایش امنیت تولید با بومی‌سازی قطعات صنعت نیشکر

رسیدن نیشکر به سود ۶ همتی با عبور از بحران‌ها

هدف‌گذاری برای تصاحب ۳۸ درصدی بازار شکر با تولید بیش از ۷۰۰ هزار تُن/رشد مطلوب مزارع نیشکر در سال زراعی جاری

تلاش شبانه‌روزی برای جهش تولید در عملیات «تهیه زمین»/شب‌های پرکار در مزارع نیشکر خوزستان؛ طلوع امید به آینده‌ای پربار/پیش‌بینی افزایش ۱۴ درصدی برداشت نیشکر

نیشکر دهخدا به جمع تولیدکنندگان انبوه «زنبور تلنموس» پیوست

باهدف برندسازی؛فروش اینترنتی محصول خمیرمایه آغاز شد

تاسوعا و عاشورای حسینی، تجلی‌گاه ایثار و استقامت

آیین سوگواری حسینی در صنعت نیشکر برگزار شد

شماره 13 فصلنامه شهد منتشر شد

جشنواره ورزشی توسعه نیشکر با مشارکت 812 نفر به پایان رسید

جهادگران عرصه تولید، حماسه‌سازان عرصه انتخابات

گزارش تصویری:حضور خانواده بزرگ توسعه نیشکر هم‌زمان با آغاز فرایند رأی‌گیری دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری

دکتر ناصری: انتخاب آگاهانه و حداکثری مردم، کلید توسعه همه‌جانبه کشور است/ تمرکز بر اشتغال و رونق اقتصادی، اولویت اصلی رئیس‌جمهور منتخب

خانواده بزرگ نیشکر، با هم برای فردایی روشن‌تر/راه‌اندازی پویش «من رأی می‌دهم» در صنعت نیشکر/صندوق‌های سیار اخذ رأی در واحدهای نیشکری مستقر می‌شوند

آبان‌بسپار توسعه مجوز «واحد فناوری» دریافت کرد

هر رای، گامی در مسیر عزت و اقتدار ایران اسلامی/همه برای اقتدار ایران اسلامی رای می‌دهیم

توسعه نیشکر در حمایت از صنعتگران پیشگام است

هتل نیشکر، میزبان هنر دست هنرمندان خوزستانی

نمایشگاه عکسِ “هشت سفر” با حضور خانواده‌ی شهیدِ جمهور

چگونه افزایش ۶۵ درصدی تولید شکر محقق شد؟

گامی نو در صنعت چوب ایران با برند «سبز چوب»

بومی‌سازی ۹۰ درصدی قطعات و تجهیزات کارخانه‌های شکر

کدامیک اکسیژن بیشتری تولید می‌کند: مزارع نیشکر یا جنگل؟

نشان عالی روابط‌عمومی برتر کشور به مدیر روابط‌عمومی نیشکر رسید

سدادفام نیشکر، قهرمان لیگ تنیس روی میز نیشکر

مدیرعامل توسعه نیشکر رأی خود را به صندوق انداخت

همه می‌آییم

ایران قوی با مشارکت حداکثری

کشتی‌گیران هفت‌تپه: هدف بعدی، قهرمانی جهان

جشن باشکوه غدیر با حضور پرشور نیشکری‌ها در اهواز برگزار شد

دریافت استاندارد «تأیید صلاحیت» برای آزمایشگاه صنایع غذایی

از عید تا عید؛ میعادگاه عاشقان در شکوه ولایت علوی

اورهال کارخانه، گامی برای پایداری و افزایش تولید شکر

نیشکر، رونق‌بخش صنایع‌دستی خوزستان

سهم صنایع‌دستی خوزستان از سفره شیرین نیشکر